Varför jag valde att byta blogg

Jag har varit velig i bloggandet, jag har aldrig vetat om jag vill blogga eller inte, om jag vill synas eller inte. Skriva om mitt liv eller inte? Det sista har det sociala livet kommit ikapp mig lite för mycket & jag har rentav blivit mer social än vad en blogg klarar av, funkar ens det? Men jag har kommit till den punkt då jag saknar att ha en blogg för mycket och kommer att göra vissa små ändringar i bloggandet för att göra det bekvämt för alla.


Jag har mina två bloggar sedan innan och dessa kommer jag att kodlåsa så att jag slipper att folk rotar bland saker och ting som jag egentligen inte vill röra vid just nu (för långt bort men fortfarande för nära) och det ger mig en trygghet att folk inte är där och rotar.


Jag skulle uppskatta om folk som visste vem jag eller mina gamla bloggar är eller som känner igen min gamla blogg låter bli att säga detta. Jag vill allra helst hålla de gamla bloggarna begravda just nu och bygga på något nytt. Här kommer jag inte att vara lika utelämnande men på samma gång kanske ännu mer utelämnande. Jag vet inte riktigt, men håll allt det gamla borta från mig & jag ska fortsätta bygga på mitt nya.


Så varför bytte jag blogg, egentligen? Svaret på den frågan är väldigt enkel - jag hamnade i en period av en väldig identitetskris och visste inte vem jag var, på något plan. Hur kände jag kring saker, hur såg jag på världen, vad hade jag för stil, vad försvarade jag och inte? Det ändrades nästan från dag till dag och rätt extremt också. Jag fick till en rucklig grund och kände att folk tillslut inte kunde se mig seriöst efter mina vändningar. Därför känns det nu bra att bygga upp något nytt (utan att bjuda in allt det gamla) där jag kan få bygga från vart jag står idag och faktiskt kanske på en mer stabil grund än den jag hade. Så jag kör hårt härifrån och hoppas att folk har en trevlig resa när de hakar på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0